Privatumo politika

„Mano Creditinfo“ yra asmeninės kredito istorijos sistema, kurioje gyventojai gali sužinoti apie juos kreditų biure „Creditinfo“ sukauptą informaciją. Suprantame Jūsų lūkesčius dėl privatumo, todėl įsipareigojame tinkamai jį saugoti. Jūsų asmens duomenų tvarkymą nustato LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą.

Privatumo politika taikoma svetainėje www.manocreditinfo.lt.


Kokiu tikslu renkame duomenis?


Kreditų biuras Creditinfo tvarko duomenis mokumo, finansinės rizikos vertinimo bei įsiskolinimo valdymo tikslais. Kreditų biuras Creditinfo yra registruotas atitinkamų asmens duomenų valdytoju Valstybinėje duomenų apsaugos inspekcijoje. Gyventojai sužinoti apie juos sukauptą informaciją gali savitarnos sistemoje www.manocreditinfo.lt.

Priklausomai nuo tvarkomų duomenų tikslų ir pobūdžio, duomenys tvarkomi arba asmens sutikimu, arba dėl teisėto intereso, kurio siekia Creditinfo ar tretieji asmenys, kuriems tie duomenys teikiami. Skolininkų duomenys tvarkomi dėl teisėto mokumo vertinimo ir įsiskolinimo valdymo intereso ir šiuo atveju asmens sutikimas tokių duomenų tvarkymui nereikalingas.

Kreditų biuras Creditinfo teisėtai teikia informaciją teisėtą pagrindą turintiems tretiesiems asmenims. Asmens duomenys nėra skelbiami viešai.

Daugiau apie asmens duomenų tvarkymą kreditų biure - www.manocreditinfo.lt/Klausimai.


Kokia informacija renkama savitarnos svetainėje www.manocreditinfo.lt ?


Kreditų biuras Creditinfo savitarnos svetainėje pateikia informaciją, kuri apie Jus yra sukaupta kreditų biure. Prisijungiant prie www.manocreditinfo.lt svetainės per socialinį tinklą „Facebook“ mokumo vertinimo ir įsiskolinimų valdymo tikslais taip pat renkame informaciją iš Jūsų profilio (el. pašto adresą, draugų sąrašą, gimimo data ir kt.), taip pat informaciją apie Jūsų draugus “Facebook”. Prisijungimas per socialinį tinklą yra savanoriškas ir neprivalomas. Todėl norint gauti informaciją, kuri yra sukaupta kreditų biure, galimi ir kiti prisijungimo prie asmeninės kredito istorijos sistemos būdai.

Kaip ir dauguma kitų svetainių naudojame slapukus (angl. cookies). Slapukai išsaugomi jūsų naršyklės failų kataloge. Kitą kartą, kai lankysitės svetainėje, jūsų naršyklė nuskaitys slapuką ir perduos informaciją atgal tai svetainei arba elementui, kuris iš pradžių nustatė tą slaptuką. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti allaboutcookies.org.


IP adresai


Administruodami savitarnos svetainę galime naudoti lankytojų kompiuterių IP adresus.


Klausimų išsaugojimas


Telefonu ar el. paštu pateikti klausimai ar platesnio pobūdžio susirašinėjimai kontaktais, nurodytais www.manocreditinfo.lt svetainėje, taip pat gali būti išsaugoti.


Klausimai


Jūs turite teisę gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami ir buvo teikti bent per paskutinius vienerius metus. Tokia informacija neatlygintinai Jums gali būti suteikta kartą per kalendorinius metus. Informacija teikiama el. paštu info@manocreditinfo.lt arba atvykus į mūsų biurą adresu A. Goštauto 40A, Vilnius ir pateikus asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.