Paslaugos

Planas „MAN“

Planas „MAN“ – su šia paslauga „trys viename“ galėsite neribotai tikrinti asmeninę kredito istoriją, būsite informuoti apie kredito reitingų pasikeitimus, be to gausite tapatybės apsaugą.


1. Kredito istorijos ataskaitą sudaro:

Kredito reitingas
Finansiniai įsipareigojimai
Nepadengti įsiskolinimai
Mokėjimų istorija
Domėjimasis mano duomenimis
Verslo sąsajos

Plačiau.


2. Kredito istorijos stebėjimas suteikia galimybę automatiškai būti informuotam apie Jūsų mokumo pokyčius kredito biure.

Plačiau.


3. Apsaugok savo tapatybę - tai paslauga, informuojanti bankus, kredito unijas, lizingo, vartojimo, smulkiųjų ("greitųjų") kreditų, telekomunikacijų įmones apie Jūsų išankstinį atsisakymą gauti kreditus, prekes ar paslaugas išsimokėtinai. Paslaugos galiojimo laikotarpiu galite ją išjungti ir įjungti neribotą kiekį kartų. Minėtus pakeitimus galite atlikti 24 val. per parą, 7 dienas per savaitę. Paslauga Apsaugok savo tapatybę aktyvuojama automatiškai užsisakius planą MAN. Paslauga vėliau gali būti lengvai išjungta ir vėl įjungta neribotą kiekį kartų prisijungus prie asmeninės paskyros.


Gyventojo, užsisakiusio paslaugą „Apsaugok savo tapatybę“, kredito istorijos ataskaitoje, kurią vertina kreditoriai, sukuriamas specialus įrašas "100.000.000,00 EUR skola - Mano Creditinfo teikiama paslauga - Apsaugok savo tapatybę" ir "DĖMESIO! Paslauga “Apsaugok savo tapatybę” !!!".

Plačiau.